Όροι και προϋποθέσεις

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δεκτοί γίνονται άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 ετών και άνω.

ΑσφάλειαΗ Διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν βλάβη της υγείας ή της σωματικής ακεραιότητας (τραυματισμό ή και θάνατο) των αθλητών που συμμετέχουν στη ποδηλατική βόλτα.
Κάθε συμμετέχων οφείλει να γνωρίζει, αν η κατάσταση της υγείας του, του επιτρέπει να συμμετάσχει με ασφάλεια.  
                                                               

 Υπογράφοντας την Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής:

κάθε συμμετέχων αποδέχεται προσωπικά την ευθύνη της συμμετοχής του σε μια αθλητική εκδήλωση ποδηλασίας δρόμου, αναλαμβάνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Ο κάθε αθλητής έχει την ηθική υποχρέωση να βοηθήσει συναθλητές του, οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

Αποποίηση Ευθύνης : Η Διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν και βεβαιώνουν ότι :

1) η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αθληθούν. Είναι ευθύνη των συμμετεχόντων να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό γι’ αυτό το θέμα.

2) Οι συμμετέχοντες συναινούν στην ελεύθερη χρήση του ονόματος και της εικόνας τους από την Διοργάνωση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους χορηγούς του αγώνα για προωθητικούς λόγους.

3) Η Διοργάνωση αποποιείται από κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Είναι ευθύνη των αγωνιζομένων να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε επικίνδυνα σημεία της διαδρομής.

4) η Διοργάνωση αποποιείται κάθε οικονομική ευθύνη, σε περίπτωση εξωτερικής βοήθειας σε οποιονδήποτε συμμετέχοντα.

Προσωπικά Δεδομένα: Η Διοργάνωση, σεβόμενη τη σχετική νομοθεσία, δεν πρόκειται να κάνει γνωστά σε τρίτους τα προσωπικά στοιχεία των αθλητών που υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής. Δημοσιεύσιμα είναι μόνο το ονοματεπώνυμο του αθλητή.

Τροποποίηση Κανονισμών: Η Διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Advertisement
Αρέσει σε %d bloggers: